Українські хакери зламали Підполковника ГРУ Сергія Моргачова

Українські хакери зламали одного з найкрутіших хакерів РФ – офіцера ГРУ Моргачова Українські хакери змогли переграти російських, зламавши офіцера ГРУ РФ, куратора хакерського угрупування "APT 28", який розшукує ФБР. Підполковник ГРУ Сергій Моргачов – один із найкрутіших і найбільш засекречених хакерів Росії, оскільки носить погони, потрапив під приціл. Вирахували його українці з групи "Кібер Опір", а InformNapalm оприлюднив дані, пояснивши, як наші хакери втерли носа російським.
Моргачов народився у Києві, але все життя працює на Москву. Закінчив Академію ФСБ у 1999 році і пішов на службу до російської військової розвідки. Цього підполковника ГРУ РФ розшукує ФБР США за низку тяжких кіберзлочинів у різних країнах світу. Він є куратором найвідомішого російського хакерського угрупування "APT 28" (також відомого у ЗМІ як Fancy Bear, Pawn Storm), що у 2016 році угрупування розкрило сервери Демократичної партії США і це було спробою Кремля втрутитися в американські вибори.
"Дуже крутий та розумний хакер, але... українські хактивісти з команди "Кібер Опір" його зламали", - йдеться у матеріалі. Але перш ніж він зрозумів це, викачали всі його дані з деталями особистого життя і насамкінець замовили подарунки на AlịExpress, серед яких сувеніри з логотипом ФБР (яке його розшукує), а також велика партія іграшок для дорослих, яку оплатили з картки хакера-підполковника . У Мережу злили паспортні дані, інформацію про нерухомість та здоров'я Моргачова.
Раніше хакери зламали Z-волонтера. Тепер армія РФ отримає інтим-іграшки на $25 тисяч замість дронів. Нагадаємо, хакери зламали мовлення Московської області та почастували населення правдою про Путіна та війну. Джерело

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сибирь - готова выйти из РФ (Видео)

Сибиряки готовы послать Кремль!

Административные здания на востоке Украины захватывают «туристы» из Педерации